top of page

Girl, you are on fire!

Een burn-out betekent op zijn. Niet meer kunnen. Leeg zijn.

Burning staat voor stralen, vlammen, on the top of your game zijn.

 

En precies die twee aspecten samen vormt BurningWomen.

Kwetsbaar en Krachtig. 

Ons verhaal.

Februari 2019. Lenneke raakt overspannen. Ze kan niet meer. Judith wordt haar reïntegratie begeleider op werk, de brug tussen Lenneke en alle collega's. Want zelfs voor wat sociale gesprekken voelt Lenneke geen ruimte. Oktober 2019. Judith belt Lenneke huilend op; ze kan zelf niet meer, ze is helemaal op. 

Augustus 2020. Het is warm, we genieten van de zon. We kijken terug op een bevlogen jaar. We durven weer te dromen, we kijken vooruit. 

En dan, plots, misschien is het de brandende zon, misschien het brandende verlangen.. de naam BurningWomen valt. Dat is wat we willen! We willen andere geven wat we zelf hebben gemist: (h)erkenning!

Onze missie.

Wij willen een platform bieden aan jonge vrouwen. Een platform vol met verhalen waarin jij je kan herkennen, artikelen die je inspireren en tips waar je wat aan kan hebben.

 

Want dat is precies wat wij hebben gemist tijdens onze burn-out. Een plek die ons het gevoel gaf dat we niet raar, zwak of laf waren. Een plek waarin we konden lezen dat het allemaal weer goed zou komen, een plek waar we hoop van kregen.

 

Dus, samen met heel veel andere toffe vrouwen zijn we heel graag jouw voorbeeld! Jouw hoop om te laten zien dat het allemaal weer goed komt. En dat het beter wordt, echt waar!

Hoewel we ons in onze teksten natuurlijk richten op (jonge) vrouwen, is dit platform ook een plek voor ieder ander die er (h)erkenning kan vinden, zich wil laten inspireren of troost en perspectief zoekt.

IMG_9338.jpeg

"Een plek vol met verhalen waarin jij jezelf kan herkennen."

Hé, maar wie zijn wij eigenlijk?

Inmiddels zijn wij allebei volledig gereïntegreerd en zelfstandig ondernemer geworden. BurningWomen. is ons eerste gezamenlijke project en onze grote trots! Lees hieronder waar we ons nog meer mee bezig houden!

IMG_9650.jpeg

Lenneke.

"It's not about ideas, it's about making ideas happen!" Dat is het motto waar LENTE voor staat!

Bij LENTE organiseer én ondersteun ik fysieke én online business events. 

IMG_9660 3.jpeg

Judith.

Joie de vivre is mijn lievelingsmotto en dat gun ik iedereen. Met Bureau Breek help ik mensen, teams en organisaties om vastgelopen situaties en vicieuze cirkels te doorbreken. Zodat iedereen weer met plezier (samen)werkt. 

bottom of page